22 May 2019

EVM19 Dakar Festival

Op woensdag 22 mei 2019 gingen de RCC-leden naar het eerste EVM19 Dakar Festival op het Eiland van Maurik. De leden vertrokken vanuit Rotterdam gezamenlijk met een bus, onder het genot van een lunch en een drankje, richting het Eiland van Maurik.

Modder, woestijn, stof én toch water. Meerijden met Dakar Trucks, rally-auto’s.
Meevaren met RIB-powerboten. Demonstraties met de motoren en SSV’s die in de Peruaanse en Marokkaanse woestijn hebben gereden.
Het EVM19 Dakar Festival is hét event waar exclusieve beleving, avontuurlijke adrenaline en versterkte business relaties elkaar ontmoeten!

Een evenement waar de adrenaline op de proef werd gesteld. De leden konden met maar liefst 3 Dakartrucks, 4 Rallyauto’s, een aantal buggies en 2 snelle RIB-powerboaten mee rijden en varen.

Een geweldige dag, die werd afgesloten met een heerlijk foodtruck-diner op het zonovergoten terras van het Beach House van EVM19.

Ander Nieuws

White Collar Boxing – knokken tegen kanker

Vrijdag 5 april was het dan zo ver! De zesde editie van White Collar Boxing. Achttien gemotiveerde ondernemers hebben zich wekenlang in het zweet...

Footgolf

Afgelopen week vond het eerste Footgolf-evenement plaats. Het was nog even spannend in verband met de weersomstandigheden of het event door kon gaa...

Rotterdam Cabrio Rally Woensdag 10 juli vond de tweede editie van Rotterdam Cabrio Rally plaats. We verzamelden bij de HANOS in Delft waar 27 cabrio’s, van BMW & MINI ...