Het zal niemand ontgaan zijn: De oorlog in Oekraïne en de humanitaire ramp voor haar inwoners. Maar tijdens iets slechts ontstaat ook vaak iets moois. Zo hebben meerdere Rotterdamse businessclubs de handen ineen geslagen. Dit om mensen die slachtoffer zijn geworden van de oorlog in Oekraïne en het land zijn ontvlucht, maximaal te ondersteunen.

Wat gaan we doen

Middels diverse acties gaan we geld ophalen om daarmee circa 50 gevluchte vrouwen en kinderen uit Polen op te halen. We gaan dat doen met een bus, die op de heenweg volgeladen zal zijn met noodhulpgoederen. In Rotterdam zullen de vluchtelingen dan met hulp van ons netwerk in een opvang worden geplaatst.

Maar daar stopt het niet! Het streven is ook, om daar waar nodig, maximaal zorg te dragen voor deze vrouwen en kinderen in de periode dat ze hier zijn.

Vele lokale ondernemers ondersteunen dit initiatief, maar u zult begrijpen dat we dit niet alleen kunnen. We vragen daarom uw bijdrage om dit te kunnen gaan realiseren. We hopen van harte dat u ons initiatief zult omarmen. Natuurlijk is het maar een spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat, maar niets doen is voor ons geen optie en voor de betrokkenen zal het een wereld van verschil uitmaken.

Makes a day

Ieder gebaar is betekenisvol; Een arm om een schouder, een opbeurend woord, laten weten dat iemand er toe doet. Maar deze rampzalige situatie vraagt meer dan dat! Met elkaar kunnen we wellicht voor een paar mensen het verschil maken… u doet toch ook mee? Lets ‘Make a day!’

Doneer

Via onderstaande doneer mogelijkheid kunt u een bijdrage leveren aan deze en komende acties. Namens alle deelnemende partijen danken we u bij voorbaat voor uw donatie!

Bedrag

PS. Uw bankafschrift is uw betaalbewijs.

Deze partners doen mee