Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Beelen Mobility Sales B.V.

Bij Beelen Mobility kunt u terecht voor alle merken (bedrijfs)auto’s, voor zowel de zakelijke als de particuliere berijder. Voor koop, (short)lease & verhuur, maar ook voor het onderhoud, reparaties, wisselen van zomer- en winterbanden, inbouw bedrijfswageninrichtingen en schadeherstel. De klant staat centraal en wordt ontzorgd rondom de mobiliteit. Beelen Mobility is onderdeel van De Beelen Groep waar een team van toegewijde mensen zich dagelijks inzet voor onze klanten.

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. En wij zijn gericht op de regionale markt waarbij besluitvaardigheid en teamgeest voorop staan. De medewerker staat hierbij centraal en daarmee ook zijn persoonlijke ontwikkeling. Duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel binnen de bedrijfsvoering en cultuur.

Wij onderschrijven naast onze circulaire ambities ook de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, ook wel Sustainable Development Goals (SDG’s) genoemd. De 17 SDG’s vormen voor ons bedrijf een kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis en zijn bedoeld om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Beelen Mobility probeert daar zoveel mogelijk aan bij te dragen. Hier past het lidmaatschap van de Rotterdam Charity Club naadloos bij.

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din