Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Buro Promo

Buropromo verbindt mensen met merken. Oftewel zij verbinden jou als klant met jouw relaties. Dit door middel van creatieve relatie- en promotiegeschenken.

Buropromo is een jong full-service adviesbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van promotie- en relatiegeschenken. Buropromo speelt in op ontwikkelingen en trends. Zij denken met jou mee om tot een efficiënt en op maat gemaakt advies te komen.

Het bedenken en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat zij beheersen als geen ander. Voor elke doelgroep en budget heeft Buropromo wel een passend geschenk. Relatiegeschenken zijn een belangrijk deel geworden van de promotiestrategie van bedrijven en zij helpen graag met het vinden van creatieve geschenken.

Robin de Goederen is vanaf 1 oktober 2019 eigenaar van Buropromo. Na een carrière in de horeca en sales belandde hij in de promotie- en relatiegeschenken. In deze branche voelt hij zich als een vis in het water en nam hij al snel de beslissing om een eigen bedrijf te starten. Sociaal, behulpzaam, meedenkend en vriendelijkheid zijn kenmerken van Robin, die hij in zijn bedrijf wil verwezenlijken.

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din