Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Buro Zero

Buro Zero is een internetbureau uit Rotterdam gericht op concept, creatie en technische realisatie. Van website tot webshop op basis van het WordPress CMS: daarnaast helpt Buro Zero haar klanten meer business te behalen door de inzet van online marketing.

“Onze reden om lid te zijn van de Rotterdam Charity Club? Via leuke events leren we op een nieuwe manier andere Rotterdamse ondernemers kennen. Door vanuit de business club mee te doen aan verschillende activiteiten boor je een nieuw netwerk aan. En met die events steunen we ook een aantal goede doelen. Het voelt goed op die manier iets terug te doen voor de stad.”

Buro Zero is medeorganisator van verschillende (netwerk)events ten bate van het goede doel zoals de Rotterdam RibRally (RRR) en de Rotterdam CabrioRally. “Bij de Rotterdam RibRally begonnen we klein, met een paar boten en enkele deelnemende bedrijven. Inmiddels is de RRR uitgegroeid tot een serieus netwerkevent waar gemiddeld 400 man aan deelneemt en waar we jaarlijks zo’n 50.000 euro ophalen voor het goede doel. De RRR is daarmee het grootste rib-event van Europa!”

Bekijk de video van Buro Zero