Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Carla Ullersma kunst

Kunstenares Carla Ullersma schildert kunst op maat. Creativiteit stroomt door haar aderen en daar hebben vrienden en relaties van mogen profiteren. Al verschillende bedrijven en woningen hebben een echte Carla Ullersma aan de muur hangen. Heb je een bepaalde wens of idee voor een kunstwerk, dan ben je bij Carla aan het juiste adres. Zij vertaalt met gemak de onderwerpen naar kleurrijke schilderijen.

Carla over haar kunst op maat: “Passie en bevlogenheid zijn de woorden die synoniem staan voor mijn schilderijen. Schilderen ervaar is als mijn roeping. Ik doe het al ruim dertig jaar en zou niet zonder kunnen. Het is een cruciaal onderdeel van mijn bestaan.”

Het meeste trots is zij op de volgende recensie: “Het werk van Carla Ullersma straalt vooral veel kracht uit. Haar schilderijen zijn gemaakt met liefde. Liefde voor het vak en voor datgene wat een hoofdrol speelt op haar kunstwerken. Soms creatief en met een vleugje mysterie, soms levensecht en bijna grijpbaar.” Carla ontvangt klanten graag in haar atelier voor een persoonlijk gesprek.

Golf, Vino & Oysters 2022
De 2 dagen Golf, Vino & Oysters tijdens de Hitland Golfwe
RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond