Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

RauwCC

RAUWCC is het Rotterdamste creative agency, met de focus op premium content. Van concept tot strategie, van implementatie tot publicatie. Met een uniek team aan contentmakers en contentmanagers. Dus ook voor motion graphics, social video’s, infographics of corporate identities.

RauwCC gelooft in de combinatie van offline- en onlinecommunicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten nemen ze graag de druk bij je weg. En dat doen ze altijd in co-creatie, samen komen we tot het beste resultaat.

Op z’n Rotterdamst
‘Wat bedoelen jullie daar nou mee?’
Op z’n Rotterdamst is écht. Goudeerlijk en kristalhelder. Bij RAUWCC weet je wat je kunt verwachten, en dus ook dat de aanpak altijd nét even anders is. Omdat ze zoeken naar de vraag achter de vraag. Doorgaan tot het klopt. Aan alle kanten. Strategisch sterk, handen uit de mouwen, non-stop en no-nonsense. Op z’n Rotterdamst dus, voor ongewoon échte communicatie. Snappie?

Bekijk de video van RauwCC

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din