Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Sensor Bedrijsdiensten B.V.

Met ruim dertig jaar gebundelde ervaring in de branche ontstond zeventien jaar geleden het idee om een eigen schoonmaakorganisatie te beginnen. Sensor Bedrijfsdiensten BV werd een feit. Inmiddels is er sprake van een professionele organisatie welke letterlijk is gegroeid door onze ‘uit de hand gelopen hobby’. Inmiddels hebben we ruim 200 personeelsleden, een breed scala aan diverse opdrachtgevers en verrichten wij dagelijks vele diverse facilitaire diensten.

Als schoonmaak- en onderhoudsbedrijf richten wij ons op de zakelijke markt. We zijn werkzaam voor profit en non-profit organisaties in diverse branches. Het MKB is een belangrijke doelgroep, net als vastgoedbedrijven, bouw, gezondheidszorg, woningcoöperaties en VvE beheerders.

Afhankelijk van de uitvraag werken wij prestatie- of resultaatgericht, meedenken is onze verantwoordelijkheid evenals continu flexibel zijn. Ook worden wij frequent gevraagd voor advieswerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie; zodat na oplevering het schoonmaakonderhoud kostenbesparend uitgevoerd kan worden.

 

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din