Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Vestiti del Capo

Exclusive Personal Tailoring met aandacht en kwaliteit dat bijdraagt aan jouw identiteit. Combineer dit met genieten, and there it is: Not a boss, only Capo.

Je performance is altijd essentieel, het definieert jou. Capo draagt bij aan die performance vanaf de eerste aanblik, aan hoe jij je voelt, aan hoe je overkomt, aan de successen die je behaalt.

Het is hun missie een langdurige relatie aan te gaan waardoor ze kunnen luisteren, kunnen weten wat je nodig hebt. Op het juiste moment perfect en zelfverzekerd gekleed gaan, subtiel je grenzen in kleedgedrag verkennen, het ultieme Capo gevoel, daar zijn zij voor.

Capo is ‘’a way of living’’. Met aandacht en kwaliteit werken zij hard om het perfecte maatwerk te leveren, altijd passend bij jouw identiteit. Onder het genot van een verse cappuccino, een goed glas wijn, mooie events en goede gesprekken, maken zij kleding aanmeten iets om van te genieten. Zij zijn Capo, de beste kleermaker van Nederland. Identiteit, Aandacht, Kwaliteit, Exclusiviteit en Genieten. Het zijn de elementen die hen definiëren.

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din