gedoneerd

Mentelity Foundation

Stimuleren en inspireren van kinderen en jongvolwassenen die leven met een fysieke en mentale uitdaging is wat ons beweegt.

Wij willen dat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden. Daarom motiveren wij ze om in beweging te komen en hun dromen na te jagen. Hoe groot de eerste stap ook is.

Het kunnen overwinnen, groeien en ontwikkelen is voor ons de essentie van een goed leven. Dag in, dag uit werken wij aan oplossingen en mogelijkheden met toekomstperspectief en kansen.

Samen maken we met onze initiatieven, programma’s en producten het verschil voor anderen. We zorgen voor relevantie en inclusie.

De mentaliteit van Bibian Mentel, meervoudig internationaal onderscheiden paralympisch topsporter, vormt het fundament voor ons handelen. Door haar fysieke en mentale omgang met kanker zijn wij gesterkt om de beweging die we hebben ingezet te vervolmaken.

Andere goede doelen

DMRC De Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) is dé thuisbasis voor mariniers, waarbij saamhorigheid en fysieke maritieme activiteiten centraal staan. All...
Rotterdam Topsport De Rotterdam Charity Club is OFFICIAL PARTNER van Rotterdam Topsport. De RCC sponsort daarmee twee top-sporters om hen te helpen om hun Olympische dro...
Embrace life Ongeveer één op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven vroeg of laat kanker. En anderen maken het van dichtbij mee. Embrace Life wil g...