gedoneerd

Mentelity Foundation

Stimuleren en inspireren van kinderen en jongvolwassenen die leven met een fysieke en mentale uitdaging is wat ons beweegt.

Wij willen dat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden. Daarom motiveren wij ze om in beweging te komen en hun dromen na te jagen. Hoe groot de eerste stap ook is.

Het kunnen overwinnen, groeien en ontwikkelen is voor ons de essentie van een goed leven. Dag in, dag uit werken wij aan oplossingen en mogelijkheden met toekomstperspectief en kansen.

Samen maken we met onze initiatieven, programma’s en producten het verschil voor anderen. We zorgen voor relevantie en inclusie.

De mentaliteit van Bibian Mentel, meervoudig internationaal onderscheiden paralympisch topsporter, vormt het fundament voor ons handelen. Door haar fysieke en mentale omgang met kanker zijn wij gesterkt om de beweging die we hebben ingezet te vervolmaken.

Andere goede doelen

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds Jaarlijks overlijden in Nederland circa 14.000 kinderen aan de gevolgen van een zeldzame ziekte. Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een ze...
Aafje Aafje zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk het leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Dit doet zij met onder meer thuiszorg, zorghotels en ver...
Arie Korpel Afgelopen week vond het eerste Footgolf-evenement plaats. Het was nog even spannend in verband met de weersomstandigheden of het event door kon gaan, ...