Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

ADTS

ADTS Groep heeft technische expertise in de zakelijke ICT-dienstverlening en consultancy voor de infrastructurele markt. ADTS levert betrokken mensen die met hun specialisme en het grootste plezier de klant vooruithelpen.

“Echte impact maak je met een grote groep betrokkenen. Als onderneming kun je laten zien dat je onderdeel bent van een groter geheel. Met het White Collar Boxing Event bijvoorbeeld trainen ondernemers een jaar lang intensief met elkaar. Niet alleen kunnen zij met dit event op sportief vlak laten zien wat ze in huis hebben; hun deelname geeft blijk van hun betrokkenheid voor een doel dat buiten het ondernemen zelf ligt.”

“Bij de Rotterdam Charity Club organiseren we dan ook avontuurlijke netwerkevents en activiteiten voor een goed doel die je middenin de samenleving zetten. Koken voor ouderen bijvoorbeeld. Of 400 gezinnen die in armoede leven een dagje mee uitnemen naar Diergaarde Blijdorp. Door je lidmaatschap krijg je meer inzicht en begrip voor de situatie waarin sommige mensen leven.”

Bekijk de video van ADTS