Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Flexcraft Techniek ZZP Intermediair B.V.

De Flexcraft Group is een organisatie die continu in beweging is. In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep, één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de foodsector. Inmiddels heeft Flexcraft zich middels autonome groei en overnames op de 19e plek van Nederlandse uitzendmarkt gevestigd. Dagelijks werken meer dan 10.000 mensen voor Flexcraft en wordt er dit jaar een omzet gerealiseerd van ruim 300 miljoen euro.

De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doet Flexcraft met verschillende soorten van dienstverlening die zijn ondergebracht in gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Een van die bedrijfsonderdelen is Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie, gehuisvest in Rotterdam. Deze business unit bestaat uit een ZZP intermediair die met name actief is in de bouw, elektro- en installatietechniek en een technisch uitzendbureau die overwegend opereert in de (petrochemische) industrie. Naast het uitzenden van vakmensen verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de transport, logistiek, techniek, zorg en hospitality.

Kortom, Flexcraft Bouw, Techniek en Industrie sluit zich graag aan bij gerenommeerde partner in Rotterdam, de Rotterdam Charity Club, om samen successen te behalen.

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din