Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

GRIP. op werk

Bij GRIP. op werk zetten ze hun expertise en hun netwerk in om de wereld van werk verder te ontwikkelen. Voor werkzoekenden en werkgevers. Dat doen ze in een persoonlijke en integere aanpak, volledig compliant. Hierdoor willen ze een betrouwbare en professionele partner zijn.

In een arbeidsmarkt die volop in beweging is, willen zij duurzame en stabiele werkrelaties in steeds meer sectoren. Voor zowel (private) werkgever als werkzoekenden hebben ze één spraakpunt, een punt waar je jouw zorgen neer kunt leggen. Vanuit het vertrouwen in de mensen en al zijn of haar talenten, doen ze hun werk en geven ze vorm aan het proces van instroom tot doorstroom.

In de samenwerking tussen mensen schuilt het succes. Door het recruitmentproces tussen partijen te optimaliseren en dit proces rond mensen te organiseren, maken ze de juiste match tussen werkgever en werkzoekende. Via een digitaal platform willen ze 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn, waarna ze snel het persoonlijk contact zoeken.

GRIP. is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals. Zij leiden op, geven advies en denken mee. Vanuit hun locatie bereiken ze heel Nederland. Zij brengen vraag en aanbod samen binnen verschillende sectoren. GRIP. kreeg al snel vorm nadat WPN Groep en ADTS de expertises en krachten bundelden. Samen met partners hebben ze gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in het detacheren van professionals.