Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

J. Van Dommelen Elektrotechniek

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V biedt totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Wij kiezen altijd voor intelligente, energiezuinige oplossingen. Denk aan intelligente verlichting met sensoren, het met het alarm in- en uitschakelen van diverse componenten en het koppelen van klimaatsystemen. Zo maken zij slimme gebouwen; doordacht en duurzaam. Dit noemen ze installeren nieuwe stijl.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is hun motto. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is een nuchter en financieel gezond bedrijf, dat loyaal is aan haar klanten, partners en medewerkers. Het team bestaat uit ruim twintig ervaren professionals. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en zijn koploper binnen het vakgebied. Meedenken met hun klanten en persoonlijke aandacht heeft hun hoogste prioriteit. Voor, tijdens en ook na plaatsing. Uw installatie is hun zorg!

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V werd in 1957 opgericht in het Rotterdamse Liskwartier. De huidige directeur, John van Dommelen, nam het hechte familiebedrijf ruim tien jaar geleden over van zijn vader. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit en betrouwbaarheid.