Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Nesselande verzekeringen

Nesselande Verzekeringen is een onafhankelijke makelaar voor zowel het midden en klein bedrijf als de particulier op basis van de ouderwetse Rotterdamse mentaliteit. Voor jou worden de armen uit de mouwen gestoken.

Nesselande Verzekeringen heeft ongeveer 25 agentschappen bij maatschappijen en assuradeuren, waardoor zij je een breed assortiment schade- & levensverzekeringen kunnen bieden. De verbondenheid met hun volmachtbedrijf, Nesselande Assuradeuren, geeft hun de extra handvaten om je extra kwaliteit in hun totale dienstverlening te bieden.

Nesselande Verzekeringen onderscheidt zich ten opzichte van haar collega’s door het persoonlijke contact. Uiteraard gekoppeld aan ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Hierdoor, en door de platte organisatie, kan snel worden ingespeeld op de veranderende tijden.

Bekijk de video van Nesselande verzekeringen

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din