Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

RDS Labels

RDS is een toonaangevende leverancier geworden van homologatie labels, labelweefsels, hardware en software voor fabrikanten van veiligheidssystemen over de hele wereld.

Ze hebben vlam vertragend textielmateriaal ontwikkeld, dat een uniek karakter heeft en vanwege zijn printkarakter geschikt is voor lineaire en 2-dimensionale barcodes, waardoor labels met de meest benodigde variabelen in de auto-industrie in de hoogst mogelijke kwaliteit worden gemaakt.

In combinatie met specifiek geselecteerde printsystemen met twee koppen, worden materialen aan beide zijden bedrukt.
RDS is ISO9001: 2008 gecertificeerd om een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voor haar wereldwijd opererende klanten.

De markt volgen in nieuwe technologieën en labeltoepassingen, RDS combineert kennis en ervaring in geïntegreerde printsystemen met nieuwe complementaire producten op de markt.

Hierbij is de missie van RDS om een proactieve rol te spelen in de samenwerking met hun klanten om tot maatwerkoplossingen te komen, tegen de laagste kosten en makkelijke implementatie.

Bekijk de video van RDS Labels

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din