Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

RDS Labels

RDS is een toonaangevende leverancier geworden van homologatie labels, labelweefsels, hardware en software voor fabrikanten van veiligheidssystemen over de hele wereld.

Ze hebben vlam vertragend textielmateriaal ontwikkeld, dat een uniek karakter heeft en vanwege zijn printkarakter geschikt is voor lineaire en 2-dimensionale barcodes, waardoor labels met de meest benodigde variabelen in de auto-industrie in de hoogst mogelijke kwaliteit worden gemaakt.

In combinatie met specifiek geselecteerde printsystemen met twee koppen, worden materialen aan beide zijden bedrukt.
RDS is ISO9001: 2008 gecertificeerd om een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voor haar wereldwijd opererende klanten.

De markt volgen in nieuwe technologieën en labeltoepassingen, RDS combineert kennis en ervaring in geïntegreerde printsystemen met nieuwe complementaire producten op de markt.

Hierbij is de missie van RDS om een proactieve rol te spelen in de samenwerking met hun klanten om tot maatwerkoplossingen te komen, tegen de laagste kosten en makkelijke implementatie.

Bekijk de video van RDS Labels

Golf, Vino & Oysters
Drie gezellige dagen vol met oesters, wijn en netwerken. Dit zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 september op golfbaan Hitland. Deze dagen zullen in het tek
Bibian’s Dinnershow
Na diverse keren uitstel door Covid, is vrijdag, 25 juni, toch nog Bibian’s Dinner show doorgegaan. Bibian Mentel heeft hier zelf nog aan mee mogen
Cabrio Rally 2021
10 juni 2021 ging alweer de derde editie van de Rotterdam Cabrio Rally van start. Met de wind in de haren en de zon op onze bol hebben we een leuk par