Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Rent A Bob

Je bent op stap maar je bent met de auto. Tweestrijd. Want het is gezellig. Wat doe je? Stoppen met drinken? Of laat je de auto staan?

Met Rent A Bob kun je van die gezellige avond blijven genieten én met je eigen auto thuiskomen. Geen gedoe. Maar een vriendelijke chauffeur die ervoor zorgt dat je de volgende dag weer direct de weg op kunt.

Rent A Bob is ’s lands bekendste thuisbrengservice. Via de app bestel je – zelfs last minute – een Bob die jou en je auto netjes voor de deur afzet.

Met bezetting in de grootste steden van de Randstad beschikt Rent A Bob over een heel netwerk van chauffeurs. Met dat netwerk kan Rent A Bob iedere vervoersopdracht tot een succes maken.

Rent A Bob kan meer dan jouw rit naar huis verzorgen. Rent A Bob verzorgt bijvoorbeeld dagelijks valet parking bij mooie restaurants. Wil je een chauffeur overdag in jouw auto? Dan kun je terecht bij Rent A Bob’s zusterbedrijven E-Drivers (directie- en privéchauffeurs) en het digitale platform DriveMe; het eerste platform in Nederland waar je zelf de voordelige ZZP-privéchauffeur voor jouw auto boekt.

 

RCC steunt TU Delft Hydro Motion team
Afgelopen maandag is de vliegende waterstofboot van het TU Delft Hydro Motion Team o
RCC JAAROVERZICHT 2021
We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondanks de omstandigheden toch veel mooie dingen hebben kunnen doen! Een jaar, dat in het teken stond
3-Gangen diner bij Aafje
Wat is het toch elk jaar een feestje om de mensen van Aafje Rozenburcht in de watten te mogen leggen. Dit keer geen bbq maar een heerlijk 3-gangen din