Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Restaurant GOUD

Topchef Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse rasondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelfs 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien.

Naast succesvol in de horeca is hij de afgelopen decennia niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Op zijn geheel eigen wijze helpt hij ondernemers waar hij kan, laat hij zien dat vakmanschap begint bij goede producten en apparatuur en is hij als geen ander in staat consumenten unieke smaak en producten te laten ervaren.

Herman heeft in zijn carrière veel geleerd. Al deze ervaring, expertise en passie gebruikt hij vanaf nu ook om mensen, leerlingen, ondernemers, producenten en merken hun doelstellingen en uitdagingen in het “food” domein succesvol te laten realiseren!

En dat doet hij, op z’n Hermans; oprecht, puur en duidelijk!

Culinair is zoals je gewend bent van GOUD. Een menu met keuzes en uiteraard elke dag heerlijke verse producten naast de kaart die zij op dat moment hebben kunnen inkopen. Herman en zijn compagnon Nick de Kousemaeker staan voor je klaar om je een fantastische middag of avond te bieden. Niks is te gek, een plek waar alles kan en je je ogen uitkijkt. Dat is GOUD.