Rotterdam Charity Club Leden overzicht

Toon alle leden

Trends ICT

Trends ICT Groep is de landelijke speler die de ambitie van de ondernemer van nu snapt. Vanuit hun locaties in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen werken ze voor heel ondernemend Nederland. Bij Trends ICT ben je van harte welkom voor al jouw vragen of gratis advies over telefonie en kantoorautomatisering.

Al sinds 1986 leveren ze telecommunicatie en datadiensten aan zakelijke gebruikers en bieden ze oplossingen van diverse hoogstaande leveranciers. Zo zijn ze Excellence Partner van KPN, TopPartner van Telfort Zakelijk en Solution Partner van Vodafone Nederland. Tevens is Trends Premium Partner van Unify, voorheen Siemens Enterprise Communications.

Trends ICT staat ondernemers bij in alles wat met zakelijke communicatie te maken heeft. Ze zorgen dat elk contact gestroomlijnd verloopt. En dat mensen dankzij techniek met elkaar worden verbonden.

Zoals met Cloud ICT: ons complete pakket van telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten. Voor de future proof ondernemer. Cloud ICT zorgt voor alles dat vanzelfsprekend en onmisbaar is geworden van de moderne bedrijfsvoering.