10 Jul 2019

Rotterdam Cabrio Rally

Woensdag 10 juli vond de tweede editie van Rotterdam Cabrio Rally plaats. We verzamelden bij de HANOS in Delft waar 27 cabrio’s, van BMW & MINI Dubbelsteyn en de Zeeuw Automotive, gepoetst en wel klaar stonden. Daarnaast werden de gasten gastvrij ontvangen met heerlijke broodjes en sapjes in de kookstudio van HANOS.

Maar in welke auto’s kon je dan rijden? Er was genoeg keuze. Denk aan de Fiat 500, een BMW Z4, BMW i8, een Mini Cooper, een Alfa e Fiat Spider en nog vele meer.

Het weer liet ons die dag een beetje in de steek, maar dat bedierf de pret echter niet. Onderweg waren er stops waar we wisselden van auto. Bij één van de stops konden de gasten genieten van heerlijke Italiaanse broodjes en zoetigheid die door medelid, Cuor di Caffe, waren bereid.

Hierna was de route richting het pop-up restaurant van Herman den Blijker, waar wij als eerste gasten werden ontvangen voor een gezellige borrel en een walking diner. Na het diner was de laatste autowissel en reden we weer terug naar de HANOS om onze eigen auto op te halen.

De netto-opbrengst van deze dag wordt ingezet voor de barbecue en aankleding voor de 175 bewoners en vrijwilliger van Aafje Rozenburcht.

We kijken terug op een meer dan geslaagde dag … op naar de derde editie.

 

Ander Nieuws

White Collar Boxing – knokken tegen kanker

Vrijdag 5 april was het dan zo ver! De zesde editie van White Collar Boxing. Achttien gemotiveerde ondernemers hebben zich wekenlang in het zweet...

Bibian’s Dinnershow Na diverse keren uitstel door Covid, is vrijdag, 25 juni, toch nog Bibian’s Dinner show doorgegaan. Bibian Mentel heeft hier zelf nog aan mee mogen ...
Blijdorp Festival Op 10 augustus beleefde een aantal RCC leden een unieke dag achter de schermen van licht, geluid en regie met RCC businessclub lid Generations op het ...