gedoneerd

Aafje

Aafje zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk het leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Dit doet zij met onder meer thuiszorg, zorghotels en verzorgingshuizen.

JAARLIJKSE BARBEQUE

De bewoners hebben genoten van het heerlijke eten dat werd klaargemaakt door een aantal RCC leden op de beruchte ‘onderzeeboot’ barbecue, de zelfgemaakte salades en het optreden van Ray Martin.
Al twee jaar mag de RCC een barbecue voor hen organiseren en de reacties daarop zijn fantastisch, om die reden willen wij hen jaarlijks in het zonnetje zetten.
De 5 verse Noorse Zalmen werden in de keuken gefileerd , 36 komkommers zijn met de hand gesneden en er ging heel veel vlees doorheen… Maar bijna alles ging op!

De reacties waren prachtig! Er werd gedanst, gezongen, veel gelachen en gegeten.

Uiteraard had deze barbecue nooit een succes kunnen zijn zonder de hulp van de RCC leden. Wij willen al deze leden dan ook hartelijk bedanken voor hun hulp, aanwezigheid en bijdrage.

FRUIT

Het coronavirus (COVID-19) treft de ouderen helaas heel hard. Veel voor hen is niet mogelijk en zij missen dan ook een hoop. Hierdoor voelde de RCC zich genoodzaakt om hen even in het zonnetje te zetten. Om die reden heeft de RCC 100kg fruit aan Aafje Rozenburcht uitgedeeld.

‘’Wat een waanzinnige, mooie en lieve actie van de Rotterdam Charity Club! Er is 100kg fruit gebracht voor alle cliënten en er was zelfs nog genoeg voor het personeel over! Het fruit is mooi verdeeld op bordjes. Wat waren de cliënten er blij mee, ze straalde!’’ – Esther Bonte, Aafje Rozenburcht

Andere goede doelen

Speelgoedpallets Vrijdagavond 13 december was het afsluitende Eindejaarsgala ‘Taste’ ...
Fröbel Fröbel is een horecaonderneming die gerund wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel van Fröbel is om deze mensen een zo waard...
Rotterdam Topsport De Rotterdam Charity Club is OFFICIAL PARTNER van Rotterdam Topsport. De RCC sponsort daarmee twee top-sporters om hen te helpen om hun Olympische dro...